sábado, 15 de marzo de 2014

PRIMERA JORNADA DE MARXA NÒRDICA PRIMAVERA / ESTIU 2014 PROMOGUDA PEL SERVEI DE POLÍTIQUES DE GÈNERE DE L'AJUNTAMENT DE TERRASSA

Hola tothom!

Avui 15 de març hem dut a terme la primera de les cinc sortides programades pel Servei de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa i de les set que realitzarem aquesta temporada.

Sempre que iniciem temporada ho fem treballant un tema concret passat pel filtre de la Marxa Nòrdica. Fa dos anys per exemple ,vàrem  incidir en la tècnica. Dur a terme una tècnica el més acurada possible és fonamental per obtenir tots els beneficis que ens ofereix la Marxa Nòrdica.  La darrera temporada vam afegir-hi la importància de fer l'activitat amb un material adequat, no solament els bastons,(element imprescindibles i al que durant totes les temporades hem fet referència), sinó  tot allò que farà que l'activitat sigui realitzada amb la màxima efectivitat, roba, calçat, alimentació...
Avui no ha estat diferent, i tant el Carles com jo hem decidit que durant aquestes set sessions l'eix central sigui  incidir en el benefici que ens aporta practicar un esport, (en el nostre cas Marxa Nòrdica), i de la importància  de fer de l'esport un habit, per obtenir així els beneficis físics i psicològics resultat d'una pràctica continuada.

Dit això,  ens quedar donar les gràcies a tots els participants, que no només s'han esforçat per seguir totes les nostres indicacions i fer un bon recorregut pel parc amb diferents nivells d'exigència, sinó que ha més han aconseguit, com sempre, que donar classes de  Marxa Nòrdica sigui un plaer per a nosaltres.

MOLTES GRÀCIES!!!!

Carles i Eva
ENTREAVENTURES MARXA NÒRDICA



No hay comentarios:

Publicar un comentario